B&B Vol liefde: bekijk de eerste beelden van alle deelnemers seizoen 2

B&B Vol liefde: bekijk de eerste beelden van alle deelnemers seizoen 2

B&B Vol liefde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

In het tweede seizoen van B&B Vol liefde gaan acht Nederlandse B&B-eigenaren met een onderneming in het buitenland op zoek naar de liefde. Welke Nederlandse partner durft de stap over de grens te maken en samen met de eigenaren het avontuur der liefde aan te gaan?

Tekst gaat verder onder de video.

<em>B&amp;B Vol liefde</em>: bekijk de eerste beelden van <em>alle deelnemers</em> seizoen 2 B&B Vol liefde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. In het tweede seizoen van B&B Vol liefde gaan acht Nederlandse B&B-eigenaren met een onderneming in het buitenland op zoek naar de liefde. Welke Nederlandse partner durft de stap over de grens te maken en samen met de eigenaren het avontuur der liefde aan te gaan? Tekst gaat verder onder de video. B&B Vol LiefdeB&B vol liefde biedt ons een soort kruisbestuiving tussen Boer zoekt vrouw en Bed & Breakfast, twee programma's van de publieke omroep die een enorm succes zijn. Acht vrijgezelle B&B-eigenaren, die op verschillende plekken in Europa wonen, hopen deze zomer namelijk de liefde van hun leven te vinden. Het nieuwe seizoen van B&B Vol liefde is vanaf maandag 11 juli elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Jacob uit B&B Vol Liefde herenigd met Carla na sensationele relatiebreuk Bekijk deze video » Video: Debbie Breg uit B&B Vol Liefde smoorverliefd op haar vriend Bekijk deze video »
TV :
B&B Vol liefde: bekijk de eerste beelden van alle deelnemers seizoen 2

B&B Vol Liefde
B&B vol liefde biedt ons een soort kruisbestuiving tussen Boer zoekt vrouw en Bed & Breakfast, twee programma's van de publieke omroep die een enorm succes zijn. Acht vrijgezelle B&B-eigenaren, die op verschillende plekken in Europa wonen, hopen deze zomer namelijk de liefde van hun leven te vinden.

Het nieuwe seizoen van B&B Vol liefde is vanaf maandag 11 juli elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV