Willem Holleeder scheldt nabestaande uit in de rechtbank: "Pisbak" (video)

Willem Holleeder scheldt nabestaande uit in de rechtbank: "Pisbak" (video)

Het doek is definitief gevallen voor Willem Holleeder. Vandaag was de uitspraak in de hoger beroepszaak tegen de 64-jarige crimineel. Net als de rechtbank in 2019, veroordeelt het gerechtshof hem in hoger beroep voor het geven van vijf moordopdrachten, waarbij zes slachtoffers vielen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Willem Holleeder</em> scheldt nabestaande uit in de <em>rechtbank</em>: &quot;Pisbak&quot; (video) Het doek is definitief gevallen voor Willem Holleeder. Vandaag was de uitspraak in de hoger beroepszaak tegen de 64-jarige crimineel. Net als de rechtbank in 2019, veroordeelt het gerechtshof hem in hoger beroep voor het geven van vijf moordopdrachten, waarbij zes slachtoffers vielen. Tekst gaat verder onder de video. Reactie HolleederRTL Boulevard-verslaggever Jermaine Ellenkamp zat anderhalve meter achter Holleeder toen hij hoorde definitief levenslang te krijgen. Willem Holleeder schold één van de nabestaande uit na het horen van de uitspraak: "Pisbak". Kees van der Spek reageert in RTL Boulevard op de uitspraak in het hoger beroep tegen Holleeder. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Willem Holleeder scheldt nabestaande uit in de rechtbank: "Pisbak" (video)

Reactie Holleeder
RTL Boulevard-verslaggever Jermaine Ellenkamp zat anderhalve meter achter Holleeder toen hij hoorde definitief levenslang te krijgen. Willem Holleeder schold één van de nabestaande uit na het horen van de uitspraak: "Pisbak". Kees van der Spek reageert in RTL Boulevard op de uitspraak in het hoger beroep tegen Holleeder.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's