Video: Zussen Holleeder brengen eerbetoon aan Peter R. de Vries in rechtszaal

Video: Zussen Holleeder brengen eerbetoon aan Peter R. de Vries in rechtszaal

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries was de grote afwezige bij de uitspraak tegen Willem Holleeder. Het was een zaak die Peter nauw aan het hart ging, vertelt ook zijn zoon Royce. Astrid en Sonja Holleeder zorgde ervoor dat de misdaadverslaggever en hun vriend er toch een beetje bij was tijdens het hoger beroep.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Zussen Holleeder</em> brengen eerbetoon aan <em>Peter R. de Vries</em> in rechtszaal Misdaadverslaggever Peter R. de Vries was de grote afwezige bij de uitspraak tegen Willem Holleeder. Het was een zaak die Peter nauw aan het hart ging, vertelt ook zijn zoon Royce. Astrid en Sonja Holleeder zorgde ervoor dat de misdaadverslaggever en hun vriend er toch een beetje bij was tijdens het hoger beroep. Tekst gaat verder onder de video. Eerbetoon Peter R. de VriesAstrid en Sonja Holleeder brachten een mooi eerbetoon aan de overleden misdaadverslaggever. Er lag namelijk een zakje met krentenbollen in de rechtszaal, het favoriete lunchproduct van Peter R. de Vries. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Zussen Holleeder brengen eerbetoon aan Peter R. de Vries in rechtszaal

Eerbetoon Peter R. de Vries
Astrid en Sonja Holleeder brachten een mooi eerbetoon aan de overleden misdaadverslaggever. Er lag namelijk een zakje met krentenbollen in de rechtszaal, het favoriete lunchproduct van Peter R. de Vries.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV