Jaimie Vaes openhartig over nieuw seizoen realityserie: "Een lach en een traan"

Jaimie Vaes openhartig over nieuw seizoen realityserie: "Een lach en een traan"

Vrijdag 24 juni 2022 om 21:53

De wereld van Jaimie Vaes staat volledig op zijn kop sinds het geweldsincident met haar ex-vriend Lil Kleine. In het nieuwe seizoen van Jaimie: In The Vaes Lane pakt de realityster het leven weer op en blijven belangrijke zaken niet onbesproken.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Jaimie Vaes</em> openhartig over nieuw seizoen <em>realityserie</em>: &quot;Een lach en een traan&quot; De wereld van Jaimie Vaes staat volledig op zijn kop sinds het geweldsincident met haar ex-vriend Lil Kleine. In het nieuwe seizoen van Jaimie: In The Vaes Lane pakt de realityster het leven weer op en blijven belangrijke zaken niet onbesproken. Tekst gaat verder onder de video. Zoontje LioJaimie Vaes doet haar best om na haar relatiebreuk Lil Kleine er weer bovenop te komen. De verhoudingen tussen de twee zijn momenteel niet al te best en vooral zoontje Lio blijkt hier de dupe van te zijn. Jaimie vertelt namelijk dat Lil Kleine hem al een tijdje niet heeft gezien. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Jaimie Vaes openhartig over nieuw seizoen realityserie: "Een lach en een traan"

Zoontje Lio
Jaimie Vaes doet haar best om na haar relatiebreuk Lil Kleine er weer bovenop te komen. De verhoudingen tussen de twee zijn momenteel niet al te best en vooral zoontje Lio blijkt hier de dupe van te zijn. Jaimie vertelt namelijk dat Lil Kleine hem al een tijdje niet heeft gezien.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's