Boer Koos Cromwijk in Op1 over stikstofbeleid: "Het is een onbetrouwbare overheid"

Boer Koos Cromwijk in Op1 over stikstofbeleid: "Het is een onbetrouwbare overheid"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 24 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Het was een emotionele stikstof-week voor veel boeren. Zo ook voor Koos Cromwijk, de boer die gisteren vol emotie tijdens het stikstofdebat Kamerleden toesprak. Bij Op1 blikt hij terug op deze roerige week.

Tekst gaat verder onder de video.

Boer <em>Koos Cromwijk</em> in <em>Op1</em> over <em>stikstofbeleid</em>: &quot;Het is een onbetrouwbare overheid&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 24 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het was een emotionele stikstof-week voor veel boeren. Zo ook voor Koos Cromwijk, de boer die gisteren vol emotie tijdens het stikstofdebat Kamerleden toesprak. Bij Op1 blikt hij terug op deze roerige week. Tekst gaat verder onder de video. Roerige week"Wij hebben perspectief genoeg, de landbouw heeft veel te bieden voor Den Haag. Het is een onbetrouwbare overheid waar wij tegen te strijden hebben en zo begint het nu echt te voelen", aldus boer Koos Cromwijk. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Boer Koos Cromwijk in Op1 over stikstofbeleid: "Het is een onbetrouwbare overheid"

Roerige week
"Wij hebben perspectief genoeg, de landbouw heeft veel te bieden voor Den Haag. Het is een onbetrouwbare overheid waar wij tegen te strijden hebben en zo begint het nu echt te voelen", aldus boer Koos Cromwijk.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV