Boer Koos Cromwijk in Op1 over acties tegen stikstofplannen: "Het is oorlog"

Boer Koos Cromwijk in Op1 over acties tegen stikstofplannen: "Het is oorlog"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 24 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

De minister voor Natuur en Stikstof Christianne van der Wal heeft aangifte gedaan van doodsbedreiging. Op de achterzijde van een vrachtwagen stond haar naam en die van wijlen Pim Fortuyn en Theo van Gogh. Boer Koos Cromwijk reageert in Op1 op de acties tegen de stikstofplannen.

Tekst gaat verder onder de video.

Boer <em>Koos Cromwijk</em> in <em>Op1</em> over acties tegen <em>stikstofplannen</em>: &quot;Het is oorlog&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 24 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De minister voor Natuur en Stikstof Christianne van der Wal heeft aangifte gedaan van doodsbedreiging. Op de achterzijde van een vrachtwagen stond haar naam en die van wijlen Pim Fortuyn en Theo van Gogh. Boer Koos Cromwijk reageert in Op1 op de acties tegen de stikstofplannen. Tekst gaat verder onder de video. Het is oorlog"Het is oorlog. Wij zorgen voor veilig voedsel. Zodra deze plannen doorgaan is het geen vraag meer of we nog veilig voedsel hebben, maar of we nog voedsel hebben", aldus boer Koos Cromwijk in Op1. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Boer Koos Cromwijk in Op1 over acties tegen stikstofplannen: "Het is oorlog"

Het is oorlog
"Het is oorlog. Wij zorgen voor veilig voedsel. Zodra deze plannen doorgaan is het geen vraag meer of we nog veilig voedsel hebben, maar of we nog voedsel hebben", aldus boer Koos Cromwijk in Op1.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's