Op1 gemist? Milo Schoenmaker wil 9000 extra plekken voor asielzoekers

Op1 gemist? Milo Schoenmaker wil 9000 extra plekken voor asielzoekers

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 24 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Milo Schoenmaker</em> wil 9000 extra plekken voor asielzoekers Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 24 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De druk op azc’s en het aanmeldcentrum voor asielzoekers in Ter Apel moet verminderd worden. Daarom moeten 7500 statushouders de komende weken een tijdelijke woning krijgen. COA-bestuursvoorzitter Milo Schoenmaker vertelt in Op1 over de plannen voor de extra plekken. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Milo Schoenmaker wil 9000 extra plekken voor asielzoekers

De druk op azc’s en het aanmeldcentrum voor asielzoekers in Ter Apel moet verminderd worden. Daarom moeten 7500 statushouders de komende weken een tijdelijke woning krijgen. COA-bestuursvoorzitter Milo Schoenmaker vertelt in Op1 over de plannen voor de extra plekken.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's