5 tegen 5 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

5 tegen 5 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

5 tegen 5 gemist? Bekijk hier de hele uitzending SBS6 haalt deze zomer een aantal herhalingen van stal om de lacune die Vandaag Inside achterlaat op te vullen. Vanavond is dat de spelshow 5 tegen 5, een klassieker van de Nederlandse televisie die in 2021 terugkeerde. InschattenHet format van het spel is in al die jaren ongewijzigd gebleven. Twee teams van elk vijf spelers nemen het tegen elkaar op. Ze beantwoorden vragen die gebaseerd zijn op onderzoek onder de Nederlandse bevolking. Aan de kandidaten de opdracht om in te schatten hoe de meerderheid ergens over denkt. Presentatie5 tegen 5 is al jaren een international succes en in tientallen landen te zien op televisie. Ook in Nederland kent het een lange geschiedenis: Willem Ruis was van 1982 tot 1986 de eerste presentator en sindsdien heeft het programma meerdere comebacks gemaakt. Nu is Gordon de presentator van dienst. :[broadcast:videos](ids:"325256,324963" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

SBS6 haalt deze zomer een aantal herhalingen van stal om de lacune die Vandaag Inside achterlaat op te vullen. Vanavond is dat de spelshow 5 tegen 5, een klassieker van de Nederlandse televisie die in 2021 terugkeerde.

Inschatten
Het format van het spel is in al die jaren ongewijzigd gebleven. Twee teams van elk vijf spelers nemen het tegen elkaar op. Ze beantwoorden vragen die gebaseerd zijn op onderzoek onder de Nederlandse bevolking. Aan de kandidaten de opdracht om in te schatten hoe de meerderheid ergens over denkt.

Presentatie
5 tegen 5 is al jaren een international succes en in tientallen landen te zien op televisie. Ook in Nederland kent het een lange geschiedenis: Willem Ruis was van 1982 tot 1986 de eerste presentator en sindsdien heeft het programma meerdere comebacks gemaakt. Nu is Gordon de presentator van dienst.

:[broadcast:videos](ids:"325256,324963" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's