Op1 gemist? Viroloog Ab Osterhaus maakt zich zorgen over het apenpokkenvirus

Op1 gemist? Viroloog Ab Osterhaus maakt zich zorgen over het apenpokkenvirus

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 24 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Viroloog <em>Ab Osterhaus</em> maakt zich zorgen over het <em>apenpokkenvirus</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 24 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het apenpokkenvirus komt van oorsprong voor in Afrika. Sinds enkele weken gaat het virus rond in bijna 60 landen wereldwijd. Viroloog Ab Osterhaus maakt zich zorgen: "Dit is een wereldwijde uitbraak aan het worden. Als we nu niet heel snel de juiste maatregelen nemen dan vrees ik dat dit niet te beheersen is." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Viroloog Ab Osterhaus maakt zich zorgen over het apenpokkenvirus

Het apenpokkenvirus komt van oorsprong voor in Afrika. Sinds enkele weken gaat het virus rond in bijna 60 landen wereldwijd. Viroloog Ab Osterhaus maakt zich zorgen: "Dit is een wereldwijde uitbraak aan het worden. Als we nu niet heel snel de juiste maatregelen nemen dan vrees ik dat dit niet te beheersen is."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV