Lieke van Lexmond in Op1 over neppe edelstenen: "Wij zijn ook overvallen door het nieuws"

Lieke van Lexmond in Op1 over neppe edelstenen: "Wij zijn ook overvallen door het nieuws"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 24 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Vorig jaar ontdekte het programma De Keuringsdienst van Waarde dat twee van de edelstenen uit de webshop van de Moonsisters nep waren. Bij Op1 reageert Lieke van Lexmond op alle commotie die is ontstaan na de uitzending.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Lieke van Lexmond</em> in <em>Op1</em> over neppe edelstenen: &quot;Wij zijn ook overvallen door het nieuws&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 24 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Vorig jaar ontdekte het programma De Keuringsdienst van Waarde dat twee van de edelstenen uit de webshop van de Moonsisters nep waren. Bij Op1 reageert Lieke van Lexmond op alle commotie die is ontstaan na de uitzending. Tekst gaat verder onder de video. Neppe edelstenen"Wij zijn ook overvallen door het nieuws. We zijn het programma zelfs dankbaar dat zij dat onderzocht hebben", aldus Lieke van Lexmond. Inmiddels worden de edelstenen niet meer verkocht op de website van de Moonsisters. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Lieke van Lexmond in Op1 over neppe edelstenen: "Wij zijn ook overvallen door het nieuws"

Neppe edelstenen
"Wij zijn ook overvallen door het nieuws. We zijn het programma zelfs dankbaar dat zij dat onderzocht hebben", aldus Lieke van Lexmond. Inmiddels worden de edelstenen niet meer verkocht op de website van de Moonsisters.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV