Op1 gemist? Lieke van Lexmond is het niet eens met kritiek op brandbrief corona

Op1 gemist? Lieke van Lexmond is het niet eens met kritiek op brandbrief corona

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 24 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Lieke van Lexmond</em> is het niet eens met kritiek op <em>brandbrief corona</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 24 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Lieke van Lexmond heeft zich in het verleden kritisch en negatief uitgelaten over de coronamaatregelen. Ze ondertekende een brandbrief van het collectief Moederhart, waarin ze mensen opriepen zich alleen aan de maatregelen te houden als die stroken met hun geweten: "Voor mij als moeder was het een belangrijke boodschap dat je je kinderen beschermt." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Lieke van Lexmond is het niet eens met kritiek op brandbrief corona

Lieke van Lexmond heeft zich in het verleden kritisch en negatief uitgelaten over de coronamaatregelen. Ze ondertekende een brandbrief van het collectief Moederhart, waarin ze mensen opriepen zich alleen aan de maatregelen te houden als die stroken met hun geweten: "Voor mij als moeder was het een belangrijke boodschap dat je je kinderen beschermt."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's