NOS Sport: NK Wielrennen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Sport: NK Wielrennen gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Wielrennen: NK op de weg voor vrouwen

NOS Sport: NK Wielrennen gemist? Bekijk hier de hele uitzending Opnieuw een rondje over de VAM-berg: dat is wat we al een aantal jaar horen. Het is tijd voor het NK wielrennen op de weg. Op vrijdag 24 juni is het de beurt aan de mannen, zaterdag 25 juni mogen de vrouwen aan de bak. KoersDe VAM-berg is opnieuw het decor van het Nederlands kampioenschap. Het is wel voor het eerst sinds de uitbraak van het Coronavirus dat er weer publiek uitgenodigd is en de koers niet op een afgesloten deel wordt verreden. WesterborkVoor de vrouwen staat een koers van 124,5 kilometer op het programma. De start is in Westerbork, de finish is tussen 17.30 uur en 17.45 uur op de VAM-berg. Bekijk ook Samenvatting Giro d'Italia etappe 16: Jan Hirt wint, Thymen Arensman tweede Bekijk deze video » Samenvatting Giro d'Italia etappe 19: Tweede ritzege en bergtrui voor Koen Bouwman Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Opnieuw een rondje over de VAM-berg: dat is wat we al een aantal jaar horen. Het is tijd voor het NK wielrennen op de weg. Op vrijdag 24 juni is het de beurt aan de mannen, zaterdag 25 juni mogen de vrouwen aan de bak.

Koers
De VAM-berg is opnieuw het decor van het Nederlands kampioenschap. Het is wel voor het eerst sinds de uitbraak van het Coronavirus dat er weer publiek uitgenodigd is en de koers niet op een afgesloten deel wordt verreden.

Westerbork
Voor de vrouwen staat een koers van 124,5 kilometer op het programma. De start is in Westerbork, de finish is tussen 17.30 uur en 17.45 uur op de VAM-berg.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op NOS Sport: NK Wielrennen gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV