Ik vertrek: Even weg gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik vertrek: Even weg gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Ik vertrek - even weg: wanhoop bij David en Gine

Ik vertrek: Even weg gemist? Bekijk hier de hele uitzending In Ik vertrek: even weg, een spin-off van kijkcijferkanon Ik vertrek, gaan oude bekenden uit het programma bij elkaar op bezoek om even te ontstressen en wellicht zelfs nieuwe ideeën op te doen. Deze week is het de beurt aan David en Gine en de familie Kramer. Alle fragmenten uit deze uitzending Ik vertrek: even weg gemist? Wanhoop bij David en Gine in het Spaanse Aspe Bekijk deze video » Ik vertrek: even weg: ervaren deelnemers Ronald en Sacha delen tips in Spanje (video) Bekijk deze video » Sneeuwpret in Ik vertrek: even weg, maar dat is niet zonder risico (video) Bekijk deze video » WanhoopDrie jaar geleden vertrokken David en Gine naar het Spaanse Aspe. De tegenslagen stapelden zich op en David en Gine hebben het sinds een paar maanden pas echt op orde. De boekingen blijven echter uit en de wanhoop slaat toe. Ze hopen door het bezoek van hun mede-Ik vertrekkers een nieuwe impuls te krijgen om door te gaan. WeduwnaarAls er twee mensen zijn die weten hoe het is om met tegenslagen om te gaan, zijn het Ronald Kramer en zijn vriendin Sacha. Ronald vertrok veertien jaar geleden naar Oostenrijk met zijn vrouw Anneke en hun vier kleine kinderen. Niet lang daarna overleed Anneke en stond Ronald er alleen voor. Samen met Sacha runt Ronald het hotel. Bekijk ook Ik Vertrek Even Weg gemist? Familie Verdonk neemt kijkje op markt in Gambia Bekijk deze video » Ik Vertrek Even Weg gemist? Jolanda heeft last van 'Château de migraine' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In Ik vertrek: even weg, een spin-off van kijkcijferkanon Ik vertrek, gaan oude bekenden uit het programma bij elkaar op bezoek om even te ontstressen en wellicht zelfs nieuwe ideeën op te doen. Deze week is het de beurt aan David en Gine en de familie Kramer.

Wanhoop
Drie jaar geleden vertrokken David en Gine naar het Spaanse Aspe. De tegenslagen stapelden zich op en David en Gine hebben het sinds een paar maanden pas echt op orde. De boekingen blijven echter uit en de wanhoop slaat toe. Ze hopen door het bezoek van hun mede-Ik vertrekkers een nieuwe impuls te krijgen om door te gaan.

Weduwnaar
Als er twee mensen zijn die weten hoe het is om met tegenslagen om te gaan, zijn het Ronald Kramer en zijn vriendin Sacha. Ronald vertrok veertien jaar geleden naar Oostenrijk met zijn vrouw Anneke en hun vier kleine kinderen. Niet lang daarna overleed Anneke en stond Ronald er alleen voor. Samen met Sacha runt Ronald het hotel.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Ik vertrek: even weg

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ik vertrek: Even weg gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV