Ik vertrek: Even weg gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik vertrek: Even weg gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik vertrek: Even weg gemist? Bekijk hier de hele uitzending In Ik vertrek: even weg, een spin-off van kijkcijferkanon Ik vertrek, gaan oude bekenden uit het programma bij elkaar op bezoek om even te ontstressen en wellicht zelfs nieuwe ideeën op te doen. Deze week is het de beurt aan David en Gine en de familie Kramer. WanhoopDrie jaar geleden vertrokken David en Gine naar het Spaanse Aspe. De tegenslagen stapelden zich op en David en Gine hebben het sinds een paar maanden pas echt op orde. De boekingen blijven echter uit en de wanhoop slaat toe. Ze hopen door het bezoek van hun mede-Ik vertrekkers een nieuwe impuls te krijgen om door te gaan. WeduwnaarAls er twee mensen zijn die weten hoe het is om met tegenslagen om te gaan, zijn het Ronald Kramer en zijn vriendin Sacha. Ronald vertrok veertien jaar geleden naar Oostenrijk met zijn vrouw Anneke en hun vier kleine kinderen. Niet lang daarna overleed Anneke en stond Ronald er alleen voor. Samen met Sacha runt Ronald het hotel. :[broadcast:videos](ids:"463478,463480" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

In Ik vertrek: even weg, een spin-off van kijkcijferkanon Ik vertrek, gaan oude bekenden uit het programma bij elkaar op bezoek om even te ontstressen en wellicht zelfs nieuwe ideeën op te doen. Deze week is het de beurt aan David en Gine en de familie Kramer.

Wanhoop
Drie jaar geleden vertrokken David en Gine naar het Spaanse Aspe. De tegenslagen stapelden zich op en David en Gine hebben het sinds een paar maanden pas echt op orde. De boekingen blijven echter uit en de wanhoop slaat toe. Ze hopen door het bezoek van hun mede-Ik vertrekkers een nieuwe impuls te krijgen om door te gaan.

Weduwnaar
Als er twee mensen zijn die weten hoe het is om met tegenslagen om te gaan, zijn het Ronald Kramer en zijn vriendin Sacha. Ronald vertrok veertien jaar geleden naar Oostenrijk met zijn vrouw Anneke en hun vier kleine kinderen. Niet lang daarna overleed Anneke en stond Ronald er alleen voor. Samen met Sacha runt Ronald het hotel.

:[broadcast:videos](ids:"463478,463480" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV