Crime: McDonald & Dodds gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Crime: McDonald & Dodds gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Start: McDonald & Dodds seizoen 2

Crime: McDonald & Dodds gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond gaat het tweede seizoen van de Britse misdaadserie McDonald & Dodds van start op NPO 2. We volgen detectives Lauren McDonald en Dodds, die eigenlijk totaal niet bij elkaar passen - maar wel gedwongen worden samen misdaden op te lossen. LuchtballonHet nieuwe seizoen bevat drie afleveringen van speelfilmlengte (anderhalf uur), waarin McDonald en Dodds wederom enkele pittige zaken voor de kiezen krijgen. Het seizoen begint met vijf oude vrienden, die samen in een heteluchtballon stappen voor een bijzondere vlucht boven Bath. Er stappen echter slechts vier levenden uit. LeugensDe laatste vriend, Frankie Marsh, wordt dood aangetroffen na een val uit de ballon van zo'n dertig meter hoogte. McDonald en Dodds moeten met hulp van een luchtvaartexpert uitzoeken of dit een vreselijk ongeluk was of dat er meer achter zit. Al snel raken ze verstrikt in een web van leugens, hebzucht en een geheim dat veertig jaar lang verborgen is gebleven. Bekijk ook De Avondshow met Arjen Lubach gemist? Nasrdin Dchar gaat nieuwe misdaadserie maken Bekijk deze video » Britse crimeserie Trigger Point vanaf zaterdag 4 juni op NPO 2: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Uitzending :
Crime: McDonald & Dodds gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond gaat het tweede seizoen van de Britse misdaadserie McDonald & Dodds van start op NPO 2. We volgen detectives Lauren McDonald en Dodds, die eigenlijk totaal niet bij elkaar passen - maar wel gedwongen worden samen misdaden op te lossen.

Luchtballon
Het nieuwe seizoen bevat drie afleveringen van speelfilmlengte (anderhalf uur), waarin McDonald en Dodds wederom enkele pittige zaken voor de kiezen krijgen. Het seizoen begint met vijf oude vrienden, die samen in een heteluchtballon stappen voor een bijzondere vlucht boven Bath. Er stappen echter slechts vier levenden uit.

Leugens
De laatste vriend, Frankie Marsh, wordt dood aangetroffen na een val uit de ballon van zo'n dertig meter hoogte. McDonald en Dodds moeten met hulp van een luchtvaartexpert uitzoeken of dit een vreselijk ongeluk was of dat er meer achter zit. Al snel raken ze verstrikt in een web van leugens, hebzucht en een geheim dat veertig jaar lang verborgen is gebleven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Crime: McDonald & Dodds gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV