Video: dodelijke steekpartij in Vlaardingen, buren hoorden hard gegil

Video: dodelijke steekpartij in Vlaardingen, buren hoorden hard gegil

Zaterdag 25 juni 2022 om 11:35

Een man is zaterdagochtend vroeg om het leven gekomen bij een steekincident in Vlaardingen. Een andere man is aangehouden als verdachte.

Lees verder onder de video.

Video: dodelijke <em>steekpartij</em> in Vlaardingen, buren hoorden hard gegil Een man is zaterdagochtend vroeg om het leven gekomen bij een steekincident in Vlaardingen. Een andere man is aangehouden als verdachte. Lees verder onder de video. Meerdere keren gestokenDe man die om het leven is gekomen, zou meerdere keren met een mes zijn gestoken. Omwonenden vertelden aan de verslaggevers van Hart van Nederland dat ze een harde gil hebben gehoord. De steekpartij vond rond 6.00 uur plaats. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zien: Vrachtwagen vol varkens vliegt in brand op A28 richting Zwolle Bekijk deze video » Video: Boze boeren op verschillende plekken onaangekondigd de weg op Bekijk deze video » Prinses Amalia over komende staatsbezoeken: 'Focus ligt op studeren' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Meerdere keren gestoken
De man die om het leven is gekomen, zou meerdere keren met een mes zijn gestoken. Omwonenden vertelden aan de verslaggevers van Hart van Nederland dat ze een harde gil hebben gehoord. De steekpartij vond rond 6.00 uur plaats.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's