Prinses Amalia over komende staatsbezoeken: 'Focus ligt op studeren' (video)

Prinses Amalia over komende staatsbezoeken: 'Focus ligt op studeren' (video)

<em>Prinses Amalia</em> over komende staatsbezoeken: 'Focus ligt op studeren' (video) Prinses Amalia sprak vrijdag uitgebreid met de pers tijdens het jaarlijkse fotomoment. Daar vertelde ze hoe het is om meer in de belangstelling te staan, en over haar rol als prinses. 'De focus ligt voor mij op dit moment op studeren.' Afgelopen week was Amalia in Noorwegen voor haar eerste staatsbezoek. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Onbekende man dringt woning Wybren van Haga binnen: "Het gaat veel te ver nu" Bekijk deze video » Zien: Vrachtwagen vol varkens vliegt in brand op A28 richting Zwolle Bekijk deze video » Video: Boze boeren op verschillende plekken onaangekondigd de weg op Bekijk deze video »
Royals :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Prinses Amalia sprak vrijdag uitgebreid met de pers tijdens het jaarlijkse fotomoment. Daar vertelde ze hoe het is om meer in de belangstelling te staan, en over haar rol als prinses. 'De focus ligt voor mij op dit moment op studeren.' Afgelopen week was Amalia in Noorwegen voor haar eerste staatsbezoek.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's