Shownieuws gemist? Karin en Hans uit Ik Vertrek komen voor de rechter

Shownieuws gemist? Karin en Hans uit Ik Vertrek komen voor de rechter

<em>Shownieuws</em> gemist? Karin en Hans uit <em>Ik Vertrek</em> komen voor de rechter Hans en Karin, bekend van het programma Ik Vertrek en bijgenaamd De Scheetjes, komen nooit meer samen. Het stel is de afgelopen maanden verwikkeld in een lelijke echtscheiding en daarom vindt er op 21 juli een zitting plaats. Karin eist geld, maar volgens Hans heeft zijn ex-partner al genoeg gehad. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Scheetjes na waterramp op Bonaire: "Nooit eerder meegemaakt" (video) Bekijk deze video » Video: Karin van De Scheetjes heeft relatie met broer van haar ex Hans Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Hans en Karin, bekend van het programma Ik Vertrek en bijgenaamd De Scheetjes, komen nooit meer samen. Het stel is de afgelopen maanden verwikkeld in een lelijke echtscheiding en daarom vindt er op 21 juli een zitting plaats. Karin eist geld, maar volgens Hans heeft zijn ex-partner al genoeg gehad.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV