Ik vertrek: even weg gemist? Wanhoop bij David en Gine in het Spaanse Aspe

Ik vertrek: even weg gemist? Wanhoop bij David en Gine in het Spaanse Aspe

In Ik vertrek: even weg gaan oude bekenden uit het programma bij elkaar op bezoek om even te ontstressen en wellicht zelfs nieuwe ideeën op te doen. Deze week is het de beurt aan David en Gine en de familie Kramer.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Ik vertrek: even weg</em> gemist? Wanhoop bij <em>David en Gine</em> in het Spaanse Aspe In Ik vertrek: even weg gaan oude bekenden uit het programma bij elkaar op bezoek om even te ontstressen en wellicht zelfs nieuwe ideeën op te doen. Deze week is het de beurt aan David en Gine en de familie Kramer. Tekst gaat verder onder de video. TegenslagenDrie jaar geleden vertrokken David en Gine naar het Spaanse Aspe. De tegenslagen stapelden zich op en David en Gine hebben het sinds een paar maanden pas echt op orde. De boekingen blijven echter uit en de wanhoop slaat toe. Ronald vertrok veertien jaar geleden naar Oostenrijk met zijn vrouw Anneke en hun vier kleine kinderen. Niet lang daarna overleed Anneke en stond Ronald er alleen voor. Samen met Sacha runt Ronald het hotel. Ik Vertrek is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Vanavond in Ik vertrek: Theo en Jolanda beginnen pannenkoekenrestaurant in Gambia Bekijk deze video » Ik Vertrek Even Weg gemist? Familie Verdonk neemt kijkje op markt in Gambia Bekijk deze video »
TV :
Ik vertrek: even weg gemist? Wanhoop bij David en Gine in het Spaanse Aspe

Tegenslagen
Drie jaar geleden vertrokken David en Gine naar het Spaanse Aspe. De tegenslagen stapelden zich op en David en Gine hebben het sinds een paar maanden pas echt op orde. De boekingen blijven echter uit en de wanhoop slaat toe. Ronald vertrok veertien jaar geleden naar Oostenrijk met zijn vrouw Anneke en hun vier kleine kinderen. Niet lang daarna overleed Anneke en stond Ronald er alleen voor. Samen met Sacha runt Ronald het hotel.

Ik Vertrek is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV