Video: Meer dan 100.000 euro opgehaald voor aangereden boer Bert Olieman

Video: Meer dan 100.000 euro opgehaald voor aangereden boer Bert Olieman

Binnen korte tijd is er al meer dan 100.000 euro opgehaald voor boer Bert Olieman uit Nieuwerbrug aan den Rijn. De boer raakte woensdag zwaargewond bij een ongeluk met zijn tractor op de A12 bij Ede, toen hij met zijn vrouw en dochter via de snelweg naar huis reed na het boerenprotest in het Gelderse Stroe.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Meer dan <em>100.000 euro</em> opgehaald voor aangereden boer <em>Bert Olieman</em> Binnen korte tijd is er al meer dan 100.000 euro opgehaald voor boer Bert Olieman uit Nieuwerbrug aan den Rijn. De boer raakte woensdag zwaargewond bij een ongeluk met zijn tractor op de A12 bij Ede, toen hij met zijn vrouw en dochter via de snelweg naar huis reed na het boerenprotest in het Gelderse Stroe. Tekst gaat verder onder de video. Alles gebrokenDe tractor met daarop de boer en zijn familie werd woensdag op de A12 aangereden door een vrachtauto. Berts vrouw Bertine zegt bij Omroep West dat de tractor meermalen over de kop sloeg. "Hij heeft bijna alles gebroken wat er te breken valt", aldus Bertine Olieman. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: A1 helemaal dicht tussen Amersfoort en Apeldoorn door boerenprotest Bekijk deze video » Jaïr Ferwerda bij boerenprotest: "Geen spijt van huisbezoek Christianne van der Wal" Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Alles gebroken
De tractor met daarop de boer en zijn familie werd woensdag op de A12 aangereden door een vrachtauto. Berts vrouw Bertine zegt bij Omroep West dat de tractor meermalen over de kop sloeg. "Hij heeft bijna alles gebroken wat er te breken valt", aldus Bertine Olieman.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV