Heftige beelden: Schutter schiet twee mensen dood bij homobar in Oslo

Heftige beelden: Schutter schiet twee mensen dood bij homobar in Oslo

Zaterdag 25 juni 2022 om 18:06

In Oslo zijn twee mensen omgekomen bij een schietpartij bij een homoclub. Negentien mensen raakten gewond, drie van hen zijn er ernstig aan toe. De schietpartij vond in de nacht van vrijdag op zaterdag plaats bij de London Pub. Een local filmde vanuit zijn raam de paniek die ontstond toen de man het vuur had geopend.

Tekst gaat verder onder de video.

Heftige beelden: <em>Schutter</em> schiet twee mensen dood bij <em>homobar</em> in <em>Oslo</em> In Oslo zijn twee mensen omgekomen bij een schietpartij bij een homoclub. Negentien mensen raakten gewond, drie van hen zijn er ernstig aan toe. De schietpartij vond in de nacht van vrijdag op zaterdag plaats bij de London Pub. Een local filmde vanuit zijn raam de paniek die ontstond toen de man het vuur had geopend. Tekst gaat verder onder de video. Terroristische motievenDe moordpartij in de London Pub is een schok voor het doorgaans lhbti-vriendelijke Noorwegen. De politie zegt dat de 42-jarige Noor van Iraanse afkomst alleen handelde, en vermoedt terroristische motieven. De man wordt aangeklaagd voor moord, poging tot moord, en terroristische aanslagen. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Delano G. zwijgt tijdens Peter R. de Vries-rechtzaak: "Ik wil niks zeggen" Bekijk deze video » Unieke beelden: Amerikaans parlement stemt voor strengere wapenwet Bekijk deze video »
Misdaad :
Heftige beelden: Schutter schiet twee mensen dood bij homobar in Oslo

Terroristische motieven
De moordpartij in de London Pub is een schok voor het doorgaans lhbti-vriendelijke Noorwegen. De politie zegt dat de 42-jarige Noor van Iraanse afkomst alleen handelde, en vermoedt terroristische motieven. De man wordt aangeklaagd voor moord, poging tot moord, en terroristische aanslagen.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's