Het Jachtseizoen gemist? Ajax-vedettes betrapt bij eigen thuisstadion ArenA?

Het Jachtseizoen gemist? Ajax-vedettes betrapt bij eigen thuisstadion ArenA?

De mannen die vandaag in de oranje pakken opgejaagd worden door Team Stuk zijn Ajax-vedettes Daley Blind en Davy Klaassen. Ze regelen een laatste lift bij oud-teamgenoot Siem de Jong. Maar is dat genoeg? Of is de ArenA toch te ver weg?

<em>Het Jachtseizoen</em> gemist? Ajax-vedettes betrapt bij eigen thuisstadion <em>ArenA</em>? De mannen die vandaag in de oranje pakken opgejaagd worden door Team Stuk zijn Ajax-vedettes Daley Blind en Davy Klaassen. Ze regelen een laatste lift bij oud-teamgenoot Siem de Jong. Maar is dat genoeg? Of is de ArenA toch te ver weg? Bekijk het fragment van Het Jachtseizoen hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De afleveringen zijn de ochtend na de uitzending vanaf 09.00 uur terug te kijken op Amazon Prime Video. Bekijk ook Het Jachtseizoen: vriend laat Davy Klaassen en Daley Blind voor dichte deur staan Bekijk deze video » Het Jachtseizoen gemist? Daley Blind en Davy Klaassen worden niet geholpen in Rotterdam Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk het fragment van Het Jachtseizoen hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De afleveringen zijn de ochtend na de uitzending vanaf 09.00 uur terug te kijken op Amazon Prime Video.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV