De Hollandse Nieuwe gemist? Jason van Elewout zingt 'Jouw Blik' (video)

De Hollandse Nieuwe gemist? Jason van Elewout zingt 'Jouw Blik' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Hollandse Nieuwe van zaterdag 26 juni. Je kunt de hele uitzending van De Hollandse Nieuwe terugkijken via Gids.tv.

<em>De Hollandse Nieuwe</em> gemist? <em>Jason van Elewout</em> zingt 'Jouw Blik' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Hollandse Nieuwe van zaterdag 26 juni. Je kunt de hele uitzending van De Hollandse Nieuwe terugkijken via Gids.tv. De volkszanger Jason van Elewout zingt in de nieuwe aflevering het lied 'Jouw Blik'. In de tweede ronde kreeg ook hij 500 euro, weet hij een finaleplek te bemachtigen? Bekijk het fragment van De Hollandse Nieuwe hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Hollandse Nieuwe terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De volkszanger Jason van Elewout zingt in de nieuwe aflevering het lied 'Jouw Blik'. In de tweede ronde kreeg ook hij 500 euro, weet hij een finaleplek te bemachtigen?

Bekijk het fragment van De Hollandse Nieuwe hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Hollandse Nieuwe terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV