De Hollandse Nieuwe gemist? Daymian van Os zingt 'Jij Bent het Leven voor Mij'

De Hollandse Nieuwe gemist? Daymian van Os zingt 'Jij Bent het Leven voor Mij'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Hollandse Nieuwe van zaterdag 26 juni. Je kunt de hele uitzending van De Hollandse Nieuwe terugkijken via Gids.tv.

<em>De Hollandse Nieuwe</em> gemist? <em>Daymian van Os</em> zingt 'Jij Bent het Leven voor Mij' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Hollandse Nieuwe van zaterdag 26 juni. Je kunt de hele uitzending van De Hollandse Nieuwe terugkijken via Gids.tv. De volkszanger Daymian van Os zingt in de nieuwe aflevering het lied 'Jij Bent het Leven voor Mij'. In de tweede ronde kreeg ook hij 500 euro, weet hij een finaleplek te bemachtigen? Bekijk het fragment van De Hollandse Nieuwe hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Hollandse Nieuwe terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De volkszanger Daymian van Os zingt in de nieuwe aflevering het lied 'Jij Bent het Leven voor Mij'. In de tweede ronde kreeg ook hij 500 euro, weet hij een finaleplek te bemachtigen?

Bekijk het fragment van De Hollandse Nieuwe hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Hollandse Nieuwe terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV