De Hollandse Nieuwe gemist? Bram van de Ven zingt 'Ik Ga Zwemmen'

De Hollandse Nieuwe gemist? Bram van de Ven zingt 'Ik Ga Zwemmen'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Hollandse Nieuwe van zaterdag 26 juni. Je kunt de hele uitzending van De Hollandse Nieuwe terugkijken via Gids.tv.

<em>De Hollandse Nieuwe</em> gemist? <em>Bram van de Ven</em> zingt 'Ik Ga Zwemmen' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Hollandse Nieuwe van zaterdag 26 juni. Je kunt de hele uitzending van De Hollandse Nieuwe terugkijken via Gids.tv. De volkszanger Bram van de Ven zingt in de nieuwe aflevering het lied 'Ik Ga Zwemmen'. In de tweede ronde kreeg ook hij 500 euro, weet hij een finaleplek te bemachtigen? Bekijk het fragment van De Hollandse Nieuwe hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Hollandse Nieuwe terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De volkszanger Bram van de Ven zingt in de nieuwe aflevering het lied 'Ik Ga Zwemmen'. In de tweede ronde kreeg ook hij 500 euro, weet hij een finaleplek te bemachtigen?

Bekijk het fragment van De Hollandse Nieuwe hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Hollandse Nieuwe terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV