De Hollandse Nieuwe gemist? Bram van de Ven zingt 'Ik Ga Zwemmen'

De Hollandse Nieuwe gemist? Bram van de Ven zingt 'Ik Ga Zwemmen'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Hollandse Nieuwe van zaterdag 26 juni. Je kunt de hele uitzending van De Hollandse Nieuwe terugkijken via Gids.tv.

<em>De Hollandse Nieuwe</em> gemist? <em>Bram van de Ven</em> zingt 'Ik Ga Zwemmen' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Hollandse Nieuwe van zaterdag 26 juni. Je kunt de hele uitzending van De Hollandse Nieuwe terugkijken via Gids.tv. De volkszanger Bram van de Ven zingt in de nieuwe aflevering het lied 'Ik Ga Zwemmen'. In de tweede ronde kreeg ook hij 500 euro, weet hij een finaleplek te bemachtigen? Bekijk het fragment van De Hollandse Nieuwe hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Hollandse Nieuwe terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Alle fragmenten uit deze uitzending De Hollandse Nieuwe gemist? Jason van Elewout zingt 'Jouw Blik' (video) Bekijk deze video » De Hollandse Nieuwe gemist? Davey Bindervoet zingt 'Aan de Voet van Die Ouwe Wester' Bekijk deze video » De Hollandse Nieuwe gemist? Daymian van Os zingt 'Jij Bent het Leven voor Mij' Bekijk deze video » Video: Edwin van der Toolen zingt Morgen Wordt Alles Anders in De Hollandse Nieuwe Bekijk deze video » De Hollandse Nieuwe: Marlane zingt Als Je Alles Weet en vergeet de tekst (video) Bekijk deze video » Video: Delano Duncker zingt Blijf Bij Mij in De Hollandse Nieuwe Bekijk deze video » De Hollandse Nieuwe gemist? Jeffrey Kuipers zingt 't Is Voorbij (video) Bekijk deze video » Zien: Rox van Driel zingt De Italiaan in De Hollandse Nieuwe Bekijk deze video » De Hollandse Nieuwe: Justen de Wildt zingt Hazes-klassieker Het Is Koud Zonder Jou Bekijk deze video » De Hollandse Nieuwe gemist? Sani van Mullem zingt Mijn Zoon (video) Bekijk deze video » De Hollandse Nieuwe: Christa Kerdijk zingt Mexico van Zangeres Zonder Naam (video) Bekijk deze video » De Hollandse Nieuwe: Bram van de Ven zingt De Toreador en bouwt een feestje (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De volkszanger Bram van de Ven zingt in de nieuwe aflevering het lied 'Ik Ga Zwemmen'. In de tweede ronde kreeg ook hij 500 euro, weet hij een finaleplek te bemachtigen?

Bekijk het fragment van De Hollandse Nieuwe hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Hollandse Nieuwe terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV