NOS Sport: TT Assen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Sport: TT Assen gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Motorsport: TT Assen

NOS Sport: TT Assen gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het grote spektakel op het circuit van Assen staat dit weekend weer op het programma: de TT van Assen. Alle vier de grote motorsportklassen, waaronder de MotoE en de MotoGP, komen in actie. De races zijn te zien op Ziggo Sport en zondag is de race ook te zien bij de NOS, op NOS.nl en op de livestream via Gids.tv. TT-weekendNatuurlijk is de hoofdwedstrijd van het weekend in Assen de wedstrijd in de MotoGP, de topklasse in de motorsport. In de 91ste editie van het TT-weekend lijkt Fabio Quartararo er uiteraard weer met de winst vandoor te gaan, maar kan een outsider dit keer misschien verrassen? Samenvatting MotoGP van Catalonië: Fabio Quartararo klasse apart Bekijk deze video » Samenvatting MotoGP van Duitsland 2022: Fabio Quartararo wint overtuigend Bekijk deze video » Uitzendschema 11.00 uur: race Moto3 12.20 uur: race Moto2 14.00 uur: race MotoGP
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Het grote spektakel op het circuit van Assen staat dit weekend weer op het programma: de TT van Assen. Alle vier de grote motorsportklassen, waaronder de MotoE en de MotoGP, komen in actie. De races zijn te zien op Ziggo Sport en zondag is de race ook te zien bij de NOS, op NOS.nl en op de livestream via Gids.tv.

TT-weekend
Natuurlijk is de hoofdwedstrijd van het weekend in Assen de wedstrijd in de MotoGP, de topklasse in de motorsport. In de 91ste editie van het TT-weekend lijkt Fabio Quartararo er uiteraard weer met de winst vandoor te gaan, maar kan een outsider dit keer misschien verrassen?

Uitzendschema

  • 11.00 uur: race Moto3
  • 12.20 uur: race Moto2
  • 14.00 uur: race MotoGP

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op NOS Sport: TT Assen gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV