NOS Sport: TT Assen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Sport: TT Assen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Sport: TT Assen gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het grote spektakel op het circuit van Assen staat dit weekend weer op het programma: de TT van Assen. Alle vier de grote motorsportklassen, waaronder de MotoE en de MotoGP, komen in actie. De races zijn te zien op Ziggo Sport en zondag is de race ook te zien bij de NOS, op NOS.nl en op de livestream via Gids.tv. TT-weekendNatuurlijk is de hoofdwedstrijd van het weekend in Assen de wedstrijd in de MotoGP, de topklasse in de motorsport. In de 91ste editie van het TT-weekend lijkt Fabio Quartararo er uiteraard weer met de winst vandoor te gaan, maar kan een outsider dit keer misschien verrassen? :[broadcast:videos](ids:"463549,459405" title:"") Uitzendschema 11.00 uur: race Moto3 12.20 uur: race Moto2 14.00 uur: race MotoGP
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.
Zondag 26 juni 2022 om 11:46

Het grote spektakel op het circuit van Assen staat dit weekend weer op het programma: de TT van Assen. Alle vier de grote motorsportklassen, waaronder de MotoE en de MotoGP, komen in actie. De races zijn te zien op Ziggo Sport en zondag is de race ook te zien bij de NOS, op NOS.nl en op de livestream via Gids.tv.

TT-weekend
Natuurlijk is de hoofdwedstrijd van het weekend in Assen de wedstrijd in de MotoGP, de topklasse in de motorsport. In de 91ste editie van het TT-weekend lijkt Fabio Quartararo er uiteraard weer met de winst vandoor te gaan, maar kan een outsider dit keer misschien verrassen?

:[broadcast:videos](ids:"463549,459405" title:"")

Uitzendschema

  • 11.00 uur: race Moto3
  • 12.20 uur: race Moto2
  • 14.00 uur: race MotoGP

Actuele video's

Meer actuele video's