Hart van Nederland: man steelt camper en rijdt vervolgens de Maas in (video)

Hart van Nederland: man steelt camper en rijdt vervolgens de Maas in (video)

Een opmerkelijk bericht op de vroege zondagochtend. In alle vroegte raakte een man gewond nadat hij met een camper in de Maas belandde. Volgens de politie had hij de camper gestolen.

Lees verder onder de video.

<em>Hart van Nederland</em>: man steelt camper en rijdt vervolgens de Maas in (video) Een opmerkelijk bericht op de vroege zondagochtend. In alle vroegte raakte een man gewond nadat hij met een camper in de Maas belandde. Volgens de politie had hij de camper gestolen. Lees verder onder de video. GestolenBij de diefstal kwam de verdachte in gevecht met de eigenaar van de camper en raakte gewond. Vervolgens wist hij te ontkomen, maar kwam niet ver. De politie was snel ter plaatse. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: dodelijke steekpartij in Vlaardingen, buren hoorden hard gegil Bekijk deze video » Video: peperdure Porsche total loss door zware aanrijding in Heeze Bekijk deze video » Video: Meer dan 100.000 euro opgehaald voor aangereden boer Bert Olieman Bekijk deze video »
Misdaad :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Gestolen
Bij de diefstal kwam de verdachte in gevecht met de eigenaar van de camper en raakte gewond. Vervolgens wist hij te ontkomen, maar kwam niet ver. De politie was snel ter plaatse.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's