Ik vertrek: even weg: ervaren deelnemers Ronald en Sacha delen tips in Spanje (video)

Ik vertrek: even weg: ervaren deelnemers Ronald en Sacha delen tips in Spanje (video)

Ik vertrek: even weg gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

<em>Ik vertrek: even weg</em>: ervaren deelnemers Ronald en Sacha delen tips in Spanje (video) Ik vertrek: even weg gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. In de uitzending Ik vertrek: even weg van afgelopen zaterdag zag je hoe Ronald en Sacha uit Oostenrijk en David en Gine uit Spanje een kijkje in elkaars bedrijf nemen. Hoe hebben de koppels het ervaren en wat nemen zij mee van deze trip? Na een hoop tegenslagen hebben David en Gine de boel sinds een paar maanden op orde. Ze zijn er helemaal klaar voor om in het Spaanse Aspe gasten te ontvangen, maar de boekingen blijven uit en bekenden laten ze in het hoogseizoen voor een familieprijsje overnachten. Ervaren Ik vertrekkers Ronald en Sacha hebben tijdens hun bezoek genoeg tips om van de B&B een goed lopend bedrijf te maken. Ik vertrek: even weg is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik vertrek: even weg terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ik Vertrek Even Weg gemist? Familie Verdonk neemt kijkje op markt in Gambia Bekijk deze video » Ik Vertrek Even Weg gemist? Jolanda heeft last van 'Château de migraine' Bekijk deze video »
TV :
Ik vertrek: even weg: ervaren deelnemers Ronald en Sacha delen tips in Spanje (video)

In de uitzending Ik vertrek: even weg van afgelopen zaterdag zag je hoe Ronald en Sacha uit Oostenrijk en David en Gine uit Spanje een kijkje in elkaars bedrijf nemen. Hoe hebben de koppels het ervaren en wat nemen zij mee van deze trip? Na een hoop tegenslagen hebben David en Gine de boel sinds een paar maanden op orde. Ze zijn er helemaal klaar voor om in het Spaanse Aspe gasten te ontvangen, maar de boekingen blijven uit en bekenden laten ze in het hoogseizoen voor een familieprijsje overnachten. Ervaren Ik vertrekkers Ronald en Sacha hebben tijdens hun bezoek genoeg tips om van de B&B een goed lopend bedrijf te maken.

Ik vertrek: even weg is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik vertrek: even weg terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV