Sneeuwpret in Ik vertrek: even weg, maar dat is niet zonder risico (video)

Sneeuwpret in Ik vertrek: even weg, maar dat is niet zonder risico (video)

Ik vertrek: even weg gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Sneeuwpret in <em>Ik vertrek: even weg</em>, maar dat is niet zonder risico (video) Ik vertrek: even weg gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Door het warme onthaal van Ronald en Sacha vergeten David en Gine bijna hoe koud het in Oostenrijk is. In de gigantische bergen bedekt vol sneeuw zit er maar één ding op: skiën! Waar Gine ooit één les heeft gehad, is het voor David de eerste keer. Ronald heeft voor zijn gasten uit Spanje de beste skileraar uit het dorp geregeld. Ik vertrek: even weg is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik vertrek: even weg terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ik Vertrek Even Weg gemist? Familie Verdonk neemt kijkje op markt in Gambia Bekijk deze video » Ik Vertrek Even Weg gemist? Jolanda heeft last van 'Château de migraine' Bekijk deze video »
TV :
Sneeuwpret in Ik vertrek: even weg, maar dat is niet zonder risico (video)

Door het warme onthaal van Ronald en Sacha vergeten David en Gine bijna hoe koud het in Oostenrijk is. In de gigantische bergen bedekt vol sneeuw zit er maar één ding op: skiën! Waar Gine ooit één les heeft gehad, is het voor David de eerste keer. Ronald heeft voor zijn gasten uit Spanje de beste skileraar uit het dorp geregeld.

Ik vertrek: even weg is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik vertrek: even weg terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV