Hart van Nederland: ruiten van verwarde man ingegooid door buurtbewoners (video)

Hart van Nederland: ruiten van verwarde man ingegooid door buurtbewoners (video)

Zondag 26 juni 2022 om 12:12

<em>Hart van Nederland</em>: ruiten van <em>verwarde man</em> ingegooid door buurtbewoners (video) Buurtgenoten van een verwarde man die een elfjarige jongen donderdagmiddag zou hebben verwond met een steekwapen, namen zaterdagavond het heft in eigen handen door alle ramen van zijn woning in te gooien. De politie kwam met tien man ter plaatse. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: peperdure Porsche total loss door zware aanrijding in Heeze Bekijk deze video » Hart van Nederland: man steelt camper en rijdt vervolgens de Maas in (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: man zwaargewond na explosie barbecue op vakantiepark Peter Gillis Bekijk deze video »
Misdaad :

Buurtgenoten van een verwarde man die een elfjarige jongen donderdagmiddag zou hebben verwond met een steekwapen, namen zaterdagavond het heft in eigen handen door alle ramen van zijn woning in te gooien. De politie kwam met tien man ter plaatse.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's