Hart van Nederland: ruiten van verwarde man ingegooid door buurtbewoners (video)

Hart van Nederland: ruiten van verwarde man ingegooid door buurtbewoners (video)

<em>Hart van Nederland</em>: ruiten van <em>verwarde man</em> ingegooid door buurtbewoners (video) Buurtgenoten van een verwarde man die een elfjarige jongen donderdagmiddag zou hebben verwond met een steekwapen, namen zaterdagavond het heft in eigen handen door alle ramen van zijn woning in te gooien. De politie kwam met tien man ter plaatse. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: peperdure Porsche total loss door zware aanrijding in Heeze Bekijk deze video » Hart van Nederland: man steelt camper en rijdt vervolgens de Maas in (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: man zwaargewond na explosie barbecue op vakantiepark Peter Gillis Bekijk deze video »
Misdaad :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Buurtgenoten van een verwarde man die een elfjarige jongen donderdagmiddag zou hebben verwond met een steekwapen, namen zaterdagavond het heft in eigen handen door alle ramen van zijn woning in te gooien. De politie kwam met tien man ter plaatse.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV