Hart van Nederland: man zwaargewond na explosie barbecue op vakantiepark Peter Gillis

Hart van Nederland: man zwaargewond na explosie barbecue op vakantiepark Peter Gillis

Door een ongeluk met een barbecue op vakantiepark Prinsenmeer in Ommel is een man zwaar gewond geraakt. Dat meldt Hart van Nederland. Het vakantiepark is eigendom van Peter Gillis en regelmatig het decor van de serie De Familie Gillis: Massa is Kassa.

Lees verder onder de video.

<em>Hart van Nederland</em>: man zwaargewond na explosie barbecue op vakantiepark <em>Peter Gillis</em> Door een ongeluk met een barbecue op vakantiepark Prinsenmeer in Ommel is een man zwaar gewond geraakt. Dat meldt Hart van Nederland. Het vakantiepark is eigendom van Peter Gillis en regelmatig het decor van de serie De Familie Gillis: Massa is Kassa. Lees verder onder de video. BrandwondenMeerdere hulpdiensten kwamen naar het vakantiepark en het slachtoffer is met ernstige brandwonden naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het nu met het slachtoffer gaat, is niet bekend. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: dodelijke steekpartij in Vlaardingen, buren hoorden hard gegil Bekijk deze video » Video: peperdure Porsche total loss door zware aanrijding in Heeze Bekijk deze video » Hart van Nederland: man steelt camper en rijdt vervolgens de Maas in (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Brandwonden
Meerdere hulpdiensten kwamen naar het vakantiepark en het slachtoffer is met ernstige brandwonden naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het nu met het slachtoffer gaat, is niet bekend.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV