Domino Challenge gemist? De spanning neemt toe in de halve finale (video)

Domino Challenge gemist? De spanning neemt toe in de halve finale (video)

Domino Challenge gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

<em>Domino Challenge</em> gemist? De spanning neemt toe in de halve finale (video) Domino Challenge gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. De dominobouwers zijn moe en gestrest, maar het laatste uur is ingegaan en het hele bouwwerk moet gecontroleerd worden. Leidt dit op de valreep nog tot grote fouten? Je ziet het in bovenstaande video. Bekijk het fragment van Domino Challenge hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Domino Challenge terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Domino Challenge gemist? Het gaat helemaal mis bij Dennis en Kayleigh Bekijk deze video » Domino Challenge gemist? Thomas en Wasilja maken indruk op jury met dominobaan Bekijk deze video » Domino Challenge: Foutje in dominobaan komt Jannes en Guido duur te staan Bekijk deze video »
TV :
Domino Challenge gemist? De spanning neemt toe in de halve finale (video)

De dominobouwers zijn moe en gestrest, maar het laatste uur is ingegaan en het hele bouwwerk moet gecontroleerd worden. Leidt dit op de valreep nog tot grote fouten? Je ziet het in bovenstaande video.

Bekijk het fragment van Domino Challenge hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Domino Challenge terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV