Zien: Extreem lange rijen op Eindhoven Airport vanwege zomerdrukte

Zien: Extreem lange rijen op Eindhoven Airport vanwege zomerdrukte

Op vliegveld Eindhoven Airport zijn dit weekend lange rijen tot ver buiten de terminals ontstaan. De rijen zijn onder andere ontstaan door de enorme zomerdrukte. Een woordvoerder van de luchthaven zegt dat een deel van probleem wordt veroorzaakt door reizigers die veel te vroeg arriveren op de luchthaven.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Extreem <em>lange rijen</em> op <em>Eindhoven Airport</em> vanwege zomerdrukte Op vliegveld Eindhoven Airport zijn dit weekend lange rijen tot ver buiten de terminals ontstaan. De rijen zijn onder andere ontstaan door de enorme zomerdrukte. Een woordvoerder van de luchthaven zegt dat een deel van probleem wordt veroorzaakt door reizigers die veel te vroeg arriveren op de luchthaven. Tekst gaat verder onder de video. Goede sfeerOp social media circuleren video’s van passagiers die al honderden meters voor de toegangsdeuren moeten wachten, toch zit de sfeer er goed in. "We maken er het beste van. De koffie wordt gebracht dus we hebben nu nog lol", aldus één van de reizigers op Eindhoven Airport. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Petra Kok van TUI schetst mogelijkheden voor vakantiegangers: "Er zijn ook leuke treinreizen" Bekijk deze video » Frank Oostdam in Op1 over chaos Schiphol: 'Bestaande boekingen beschermen' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Goede sfeer
Op social media circuleren video’s van passagiers die al honderden meters voor de toegangsdeuren moeten wachten, toch zit de sfeer er goed in. "We maken er het beste van. De koffie wordt gebracht dus we hebben nu nog lol", aldus één van de reizigers op Eindhoven Airport.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's