Finale Million Dollar Island: Emoties lopen hoog op in zenuwslopende eindproef

Finale Million Dollar Island: Emoties lopen hoog op in zenuwslopende eindproef

Na een maandenlange en intense strijd is het vanavond tijd voor de grote finale van Million Dollar Island. In de zenuwslopende eindproef wordt bepaald met hoeveel geld de overgebleven kandidaten naar huis gaan.

Tekst gaat verder onder de video.

Finale <em>Million Dollar Island</em>: Emoties lopen hoog op in <em>zenuwslopende eindproef</em> Na een maandenlange en intense strijd is het vanavond tijd voor de grote finale van Million Dollar Island. In de zenuwslopende eindproef wordt bepaald met hoeveel geld de overgebleven kandidaten naar huis gaan. Tekst gaat verder onder de video. Zenuwslopende eindproefDe acht overgebleven finalisten moeten in de eindproef een toren bouwen van vijf verdiepingen. De toren staat op een wiebelend plankje dat met een touw in evenwicht gehouden moet houden. Valt je toren om, dan moet je helaas helemaal opnieuw beginnen. De finale van Million Dollar Island is zondag 26 juni om 21.25 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video. Bekijk ook Million Dollar Island: Ilse speelt Liz naar huis, nog 9 deelnemers over Bekijk deze video » Zondag op tv: zenuwslopende finale Million Dollar Island (video) Bekijk deze video »

Zenuwslopende eindproef
De acht overgebleven finalisten moeten in de eindproef een toren bouwen van vijf verdiepingen. De toren staat op een wiebelend plankje dat met een touw in evenwicht gehouden moet houden. Valt je toren om, dan moet je helaas helemaal opnieuw beginnen.

De finale van Million Dollar Island is zondag 26 juni om 21.25 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV