Vanavond in Het Roer Om: Alles gaat mis in de Spaanse parkeergarage

Vanavond in Het Roer Om: Alles gaat mis in de Spaanse parkeergarage

Horecatijgers Amber en Jean Paul gaan met zoon Bowy naar het Spaanse Mijas, vlakbij Marbella. Hier hebben ze een villa met vier kamers gekocht die ze gaan verhuren aan gasten. Helaas gaat het avontuur niet zonder slag of stoot.

Tekst gaat verder onder de video.

Vanavond in <em>Het Roer Om</em>: Alles gaat mis in de <em>Spaanse parkeergarage</em> Horecatijgers Amber en Jean Paul gaan met zoon Bowy naar het Spaanse Mijas, vlakbij Marbella. Hier hebben ze een villa met vier kamers gekocht die ze gaan verhuren aan gasten. Helaas gaat het avontuur niet zonder slag of stoot. Tekst gaat verder onder de video. Je bent toch niet doofJean Paul is van mening dat hij zijn auto kan parkeren in een parkeergarage, maar hij heeft niet gezien dat het een rental-only parkeerplaats is. Amber corrigeert haar man: "Kan je niet lezen ofzo, het staat hier gewoon op het bord. Je bent toch niet doof?" Het Roer Om is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Vrijdag in Familie Gillis: massa is kassa: Peter gaat toch echt sporten Bekijk deze video » Zien: Het Roer Om terug op de buis door het floppen van Vier Is Te Veel Bekijk deze video »

Je bent toch niet doof
Jean Paul is van mening dat hij zijn auto kan parkeren in een parkeergarage, maar hij heeft niet gezien dat het een rental-only parkeerplaats is. Amber corrigeert haar man: "Kan je niet lezen ofzo, het staat hier gewoon op het bord. Je bent toch niet doof?"

Het Roer Om is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV