Bekijk de beelden: Zo viert prinses Alexia haar zeventiende verjaardag

Bekijk de beelden: Zo viert prinses Alexia haar zeventiende verjaardag

Het is feest op Paleis Huis ten Bosch: Prinses Alexia, de middelste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima, viert vandaag haar zeventiende verjaardag. Vermoedelijk viert ze haar verjaardag in Nederland, want twee dagen geleden was Alexia aanwezig bij de jaarlijkse fotosessie.

Tekst gaat verder onder de video.

Bekijk de beelden: Zo viert <em>prinses Alexia</em> haar zeventiende verjaardag Het is feest op Paleis Huis ten Bosch: Prinses Alexia, de middelste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima, viert vandaag haar zeventiende verjaardag. Vermoedelijk viert ze haar verjaardag in Nederland, want twee dagen geleden was Alexia aanwezig bij de jaarlijkse fotosessie. Tekst gaat verder onder de video. WalesAlexia Juliana Marcela Laurentien, zoals de prinses voluit heet, woont sinds september in Wales. Daar gaat ze naar het United World College of the Atlantic. In het afgelopen jaar keerde ze voor de kerstdagen en voor de verjaardag van haar vader - Koningsdag - terug naar Nederland. Bekijk de video van RoyalTV by Rick Evers hierboven. Bekijk ook Máxima is streng tegen Amalia, Alexia & Ariane als zakgeld op is: "Dan ga ik je niet redden, op is op" (video) Bekijk deze video » Fotomoment Oranjes: prinsessen poseren uitgebreid voor de pers Bekijk deze video »
Royals :
Bekijk de beelden: Zo viert prinses Alexia haar zeventiende verjaardag

Wales
Alexia Juliana Marcela Laurentien, zoals de prinses voluit heet, woont sinds september in Wales. Daar gaat ze naar het United World College of the Atlantic. In het afgelopen jaar keerde ze voor de kerstdagen en voor de verjaardag van haar vader - Koningsdag - terug naar Nederland.

Bekijk de video van RoyalTV by Rick Evers hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV