Bijzondere beelden: Camperdief rijdt de Maas in en wordt getaserd door politie

Bijzondere beelden: Camperdief rijdt de Maas in en wordt getaserd door politie

Een bijzonder voorval in de vroege ochtend in Venlo. Daar had een camperdief zichzelf in een benarde situatie gebracht. De dief had raakte bij het incident gewond door een gevecht met de eigenaar, tijdens zijn vluchtpoging reed hij zo de Maas in.

Tekst gaat verder onder de video.

Bijzondere beelden: <em>Camperdief</em> rijdt de <em>Maas</em> in en wordt <em>getaserd</em> door politie Een bijzonder voorval in de vroege ochtend in Venlo. Daar had een camperdief zichzelf in een benarde situatie gebracht. De dief had raakte bij het incident gewond door een gevecht met de eigenaar, tijdens zijn vluchtpoging reed hij zo de Maas in. Tekst gaat verder onder de video. GetaserdGealarmeerde agenten wisten de verdachte te overmeesteren, nadat ze hem hadden getaserd. Omdat hij gewond is geraakt, is de man naar het ziekenhuis overgebracht. Onduidelijk is nog of de verdachte alleen heeft gehandeld of dat er mogelijk sprake is van een tweede verdachte. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook 112 Vandaag: Politieagent vergeet de handrem tijdens aanhouding (video) Bekijk deze video » In 112 Vandaag heftige beelden van de aanhouding van twee Rotterdammers (video) Bekijk deze video »
Misdaad :
Bijzondere beelden: Camperdief rijdt de Maas in en wordt getaserd door politie

Getaserd
Gealarmeerde agenten wisten de verdachte te overmeesteren, nadat ze hem hadden getaserd. Omdat hij gewond is geraakt, is de man naar het ziekenhuis overgebracht. Onduidelijk is nog of de verdachte alleen heeft gehandeld of dat er mogelijk sprake is van een tweede verdachte.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's