Zien: Miljuschka over confrontatie Yvonne Coldeweijer en Robert ten Brink

Zien: Miljuschka over confrontatie Yvonne Coldeweijer en Robert ten Brink

Yvonne Coldeweijer stond zaterdagavond oog in oog met een van haar 'juice-slachtoffers': Robert ten Brink. Miljuschka Witzenhausen was getuige van dit ongemakkelijke moment en legt in RTL Boulevard uit wat er nou precies is gebeurd.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Miljuschka</em> over confrontatie <em>Yvonne Coldeweijer</em> en <em>Robert ten Brink</em> Yvonne Coldeweijer stond zaterdagavond oog in oog met een van haar 'juice-slachtoffers': Robert ten Brink. Miljuschka Witzenhausen was getuige van dit ongemakkelijke moment en legt in RTL Boulevard uit wat er nou precies is gebeurd. Tekst gaat verder onder de video. Ongemakkelijke ontmoetingNadat Yvonne afgelopen week tientallen berichten deelde over de vermeende arrogante en onaardige houding van Robert ten Brink op de set van zijn programma's liep ze hem zaterdagavond tegen het lijf. "Het was een goed gesprek tussen twee mensen, er was geen woede", aldus Miljuschka. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Miljuschka over confrontatie Yvonne Coldeweijer en Robert ten Brink

Ongemakkelijke ontmoeting
Nadat Yvonne afgelopen week tientallen berichten deelde over de vermeende arrogante en onaardige houding van Robert ten Brink op de set van zijn programma's liep ze hem zaterdagavond tegen het lijf. "Het was een goed gesprek tussen twee mensen, er was geen woede", aldus Miljuschka.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's