Boven Water aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boven Water aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: Boven water

Boven Water aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Familiebedrijven zijn de onmisbare ruggengraat van onze economie. Gerund door hardwerkende families - vaak al generaties lang – weegt voor hen de toekomst voor hun bedrijf en personeel zwaarder dan het maken van snelle winst. Maar de toenemende macht van grote partijen brengt hun voortbestaan in gevaar. Boven water volgt vijf families een jaar lang. CoronacrisisHoe overleef je het als klein familiebedrijf als je geen eerlijke prijs kunt krijgen voor je product of dienst? Hoe ga je voortdurend op zoek naar nieuwe kansen om te concurreren tegen grote bedrijven? En wat als je daarbovenop hard geraakt wordt door de coronacrisis? De vijf families die we volgen voeren een ongekende strijd om het hoofd boven water te houden. Elke euro gaat naar het bedrijf - soms tegen beter weten in. DiversDe families die voor de camera verschijnen zijn zeer divers, van een vissersfamilie tot een stomerijbedrijf en van een augurkenproducent tot een kermisfamilie en een transportbedrijf. Brexit bedreigt de visserij, er wordt gestreden tegen de lage prijzen van de grote supermarktketens, de transportwereld wordt geteisterd door onderbetaalde buitenlandse chauffeurs en dalende prijzen en twee kermisfamilies gaan bijna ten onder door de pandemie. Bekijk ook Mariska Hoos verloor haar baan door long covid: "Ik ben volledig afgekeurd" (Humberto) Bekijk deze video » BEAU: Ernst Kuipers over voorbereiding op nieuwe coronagolf Bekijk deze video »
Uitzending :
Boven Water aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Familiebedrijven zijn de onmisbare ruggengraat van onze economie. Gerund door hardwerkende families - vaak al generaties lang – weegt voor hen de toekomst voor hun bedrijf en personeel zwaarder dan het maken van snelle winst. Maar de toenemende macht van grote partijen brengt hun voortbestaan in gevaar. Boven water volgt vijf families een jaar lang.

Coronacrisis
Hoe overleef je het als klein familiebedrijf als je geen eerlijke prijs kunt krijgen voor je product of dienst? Hoe ga je voortdurend op zoek naar nieuwe kansen om te concurreren tegen grote bedrijven? En wat als je daarbovenop hard geraakt wordt door de coronacrisis? De vijf families die we volgen voeren een ongekende strijd om het hoofd boven water te houden. Elke euro gaat naar het bedrijf - soms tegen beter weten in.

Divers
De families die voor de camera verschijnen zijn zeer divers, van een vissersfamilie tot een stomerijbedrijf en van een augurkenproducent tot een kermisfamilie en een transportbedrijf. Brexit bedreigt de visserij, er wordt gestreden tegen de lage prijzen van de grote supermarktketens, de transportwereld wordt geteisterd door onderbetaalde buitenlandse chauffeurs en dalende prijzen en twee kermisfamilies gaan bijna ten onder door de pandemie.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Boven water


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV