SPOILER: dit is de winnaar van Million Dollar Island, die 120.000 euro opstrijkt

SPOILER: dit is de winnaar van Million Dollar Island, die 120.000 euro opstrijkt

Na een lange en slopende tijd stond zondagavond de grote finale van Million Dollar Island op het programma op SBS6. Er zaten nog maar een paar kandidaten in het spel, waar eerst honderd mensen aan meededen. In de finale konden zij geen miljoen euro winnen, maar uiteindelijk ging winnaar Remy Hoogenboom alsnog met een fantastisch bedrag naar huis: 120.000 euro. Hij lijkt het zelf nog niet te kunnen geloven en krijgt een dikke knuffel van presentator Dennis van der Geest.

Bekijk het fragment uit Million Dollar Island hieronder. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video.

SPOILER: dit is de winnaar van <em>Million Dollar Island</em>, die 120.000 euro opstrijkt Na een lange en slopende tijd stond zondagavond de grote finale van Million Dollar Island op het programma op SBS6. Er zaten nog maar een paar kandidaten in het spel, waar eerst honderd mensen aan meededen. In de finale konden zij geen miljoen euro winnen, maar uiteindelijk ging winnaar Remy Hoogenboom alsnog met een fantastisch bedrag naar huis: 120.000 euro. Hij lijkt het zelf nog niet te kunnen geloven en krijgt een dikke knuffel van presentator Dennis van der Geest. Bekijk het fragment uit Million Dollar Island hieronder. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video. Bekijk ook Zondag op tv: zenuwslopende finale Million Dollar Island (video) Bekijk deze video » Finale Million Dollar Island: Emoties lopen hoog op in zenuwslopende eindproef Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV