RTL Boulevard: 'Zou Alexia geen betere koningin zijn dan Amalia?'

RTL Boulevard: 'Zou Alexia geen betere koningin zijn dan Amalia?'

Bij het bespreken van de 17e verjaardag van prinses Alexia, door Spanje ook wel de hoofdpijnprinses genoemd, kwam ook oud-hockeyster Fatima Moreira de Melo aan het woord. Zij deed een opvallende uitspraak toen het over het, enigszins wilde, imago van de koningsdochter ging: 'Wat ik me afvraag, zou zij niet een betere koningin kunnen zijn?'

'Alexia houdt meer van schijnwerpers dan Amalia'
Zo, daar Amalia wordt even van haar toekomstige troon getrapt. Moreira de Melo legt uit: 'Zij houdt natuurlijk echt van de schijnwerpers, meer dan...' Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder.

RTL Boulevard: 'Zou <em>Alexia</em> geen betere koningin zijn dan Amalia?' Bij het bespreken van de 17e verjaardag van prinses Alexia, door Spanje ook wel de hoofdpijnprinses genoemd, kwam ook oud-hockeyster Fatima Moreira de Melo aan het woord. Zij deed een opvallende uitspraak toen het over het, enigszins wilde, imago van de koningsdochter ging: 'Wat ik me afvraag, zou zij niet een betere koningin kunnen zijn?' 'Alexia houdt meer van schijnwerpers dan Amalia'Zo, daar Amalia wordt even van haar toekomstige troon getrapt. Moreira de Melo legt uit: 'Zij houdt natuurlijk echt van de schijnwerpers, meer dan...' Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Shownieuws: 'Hoofdpijnprinses Alexia mag NIET bevriend raken met de Spaanse prinses Leonor' Bekijk deze video » Fotomoment Oranjes: prinsessen poseren uitgebreid voor de pers Bekijk deze video » Bekijk de beelden: Zo viert prinses Alexia haar zeventiende verjaardag Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: 'Zou Alexia geen betere koningin zijn dan Amalia?'Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV