Serena Williams terug op Wimbledon: 'Voelt surrealistisch' (video)

Serena Williams terug op Wimbledon: 'Voelt surrealistisch' (video)

Maandag 27 juni 2022 om 10:48

Serena Williams, de koningin van de tennisbaan, maakt deze week haar rentree op Wimbledon. De zevenvoudig toernooiwinnares is blij om terug te zijn: 'Het voelt goed, een beetje surrealistisch.'

'Niet met pensioen'
Williams, die dinsdag haar eerste partij speelt, liet tijdens de persconferentie van dit weekend weten dat ze nog niet met pensioen is, waar sommigen al voor vreesden: 'Ik moest mentaal en fysiek weer beter worden maar wist nog niet wanneer ik weer terug zou komen en hoe. Maar Wimbledon is zo'n mooie plek om te zijn en het viel op zijn plek.' Bekijk haar hele persconferentie hieronder.

Serena Williams terug op <em>Wimbledon</em>: 'Voelt surrealistisch' (video) Serena Williams, de koningin van de tennisbaan, maakt deze week haar rentree op Wimbledon. De zevenvoudig toernooiwinnares is blij om terug te zijn: 'Het voelt goed, een beetje surrealistisch.' 'Niet met pensioen'Williams, die dinsdag haar eerste partij speelt, liet tijdens de persconferentie van dit weekend weten dat ze nog niet met pensioen is, waar sommigen al voor vreesden: 'Ik moest mentaal en fysiek weer beter worden maar wist nog niet wanneer ik weer terug zou komen en hoe. Maar Wimbledon is zo'n mooie plek om te zijn en het viel op zijn plek.' Bekijk haar hele persconferentie hieronder. Wimbledon 2022 is van maandag 27 juni tot en met zondag 10 juli dagelijks live te zien op Eurosport 1, Ziggo Sport (Select), BBC One en BBC Two. Online zie je het toernooi bij discovery+. Samenvattingen en hoogtepunten vind je in het Wimbledon-dossier op Gids.tv.
Tennis :
Serena Williams terug op Wimbledon: 'Voelt surrealistisch' (video)

Wimbledon 2022 is van maandag 27 juni tot en met zondag 10 juli dagelijks live te zien op Eurosport 1, Ziggo Sport (Select), BBC One en BBC Two. Online zie je het toernooi bij discovery+. Samenvattingen en hoogtepunten vind je in het Wimbledon-dossier op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's