Het Dorp: rivaliteit tussen dorpen, de markt is een ‘enorme grote kwestie’

Het Dorp: rivaliteit tussen dorpen, de markt is een ‘enorme grote kwestie’

Maandag 27 juni 2022 om 11:04

In Het Dorp draait het deze keer om een zeer belangrijk onderwerp, zo vertelt Wim Daniëls aan Huub Stapel. Ze bespreken onder meer de rivaliteit tussen verschillende dorpen en hoe er wordt gestreden. “Vandaag de dag speelt er een enorme grote kwestie. En dat is de kwestie: de markt.” Zo is een inwoner van Sommelsdijk diep geraakt en doet hij er alles aan om ervoor te zorgen dat de markt niet uit het dorp verdwijnt en verplaatst naar Middelharnis.

Bekijk het fragment van Het Dorp hieronder.

Het Dorp is elke zondag rond 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het Dorp terugkijken bij Gids.tv.

<em>Het Dorp</em>: rivaliteit tussen dorpen, de markt is een ‘enorme grote kwestie’ In Het Dorp draait het deze keer om een zeer belangrijk onderwerp, zo vertelt Wim Daniëls aan Huub Stapel. Ze bespreken onder meer de rivaliteit tussen verschillende dorpen en hoe er wordt gestreden. “Vandaag de dag speelt er een enorme grote kwestie. En dat is de kwestie: de markt.” Zo is een inwoner van Sommelsdijk diep geraakt en doet hij er alles aan om ervoor te zorgen dat de markt niet uit het dorp verdwijnt en verplaatst naar Middelharnis. Bekijk het fragment van Het Dorp hieronder. Het Dorp is elke zondag rond 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het Dorp terugkijken bij Gids.tv. Het Dorp gemist? Blaricum was een boerendorp, nu voor welgestelde mensen Bekijk deze video » Het Dorp: Anita Witzier woont al 25 jaar in Blaricum Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's