Jos onthult per ongeluk groot geheim van ex-vrouw op feest van dochter

Jos onthult per ongeluk groot geheim van ex-vrouw op feest van dochter

Maandag 27 juni 2022 om 11:16

In de serie Jos krijgt Jos het voor elkaar om een leuk feestje voor zijn dochter te verpesten. Hij wil als verrassing een mooie persoonlijke video opzetten, maar per ongeluk komt er een groot geheim van zijn ex-vrouw Maxime in beeld. En volgens haar doet Jos dit allemaal expres…

Bekijk het fragment van Jos hieronder.

De serie Jos is iedere zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3 en te streamen via NPO Start. Je kunt alle afleveringen van Jos terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jos</em> onthult per ongeluk groot geheim van ex-vrouw op feest van dochter In de serie Jos krijgt Jos het voor elkaar om een leuk feestje voor zijn dochter te verpesten. Hij wil als verrassing een mooie persoonlijke video opzetten, maar per ongeluk komt er een groot geheim van zijn ex-vrouw Maxime in beeld. En volgens haar doet Jos dit allemaal expres… Bekijk het fragment van Jos hieronder. De serie Jos is iedere zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3 en te streamen via NPO Start. Je kunt alle afleveringen van Jos terugkijken bij Gids.tv. Serie Jos: dochters ontdekken dat Jos een vriendin heeft: ‘Next level onhandig’ Bekijk deze video » Jos gemist? ‘Ik kan bij mijn date een ex met timmerdrift niet gebruiken’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's