Nieuw seizoen B&B Vol liefde: Richard zoent volop met date

Nieuw seizoen B&B Vol liefde: Richard zoent volop met date

Bekijk hier alle deelnemers van B&B Vol liefde seizoen 2.

In de nieuwe reeks van B&B Vol liefde gaan acht single bed & breakfast-eigenaren op zoek naar een nieuwe liefde. In eerste beelden is te zien dat het daten voor de een nogal onwennig begint. Maar het lijkt erop dat Richard in Portugal er geen gras over laat groeien, hij wordt gefilmd als hij volop aan het zoenen is met zijn date…

Bekijk de beelden van het tweede seizoen van B&B Vol liefde in de video van RTL Boulevard hieronder.

Het nieuwe seizoen van B&B Vol liefde is vanaf maandag 11 juli elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Nieuw seizoen <em>B&amp;B Vol liefde</em>: Richard zoent volop met date Bekijk hier alle deelnemers van B&B Vol liefde seizoen 2. In de nieuwe reeks van B&B Vol liefde gaan acht single bed & breakfast-eigenaren op zoek naar een nieuwe liefde. In eerste beelden is te zien dat het daten voor de een nogal onwennig begint. Maar het lijkt erop dat Richard in Portugal er geen gras over laat groeien, hij wordt gefilmd als hij volop aan het zoenen is met zijn date… Bekijk de beelden van het tweede seizoen van B&B Vol liefde in de video van RTL Boulevard hieronder. Het nieuwe seizoen van B&B Vol liefde is vanaf maandag 11 juli elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. B&B Vol liefde: bekijk de eerste beelden van alle deelnemers seizoen 2 Bekijk deze video » B&B Vol liefde vanaf 11 juli bij RTL 4: bekijk de trailer voor seizoen 2 Bekijk deze video »
TV :
Nieuw seizoen B&B Vol liefde: Richard zoent volop met date

Actuele video's

Meer actuele video's