TAFKAL (De Lama’s): twee laatkomers moeten vooraan zitten en zijn de pineut

TAFKAL (De Lama’s): twee laatkomers moeten vooraan zitten en zijn de pineut

Bekijk hier wat er nieuw in juli op Videoland te zien is.

Een show van The artists formerly known as Lama’s (Tafkal) is nu te zien op Videoland. In een fragment is te zien dat Ruben Nicolai, Tijl Beckand, Jeroen van Koningsbrugge en Ruben van der Meer hun pijlen richten op twee laatkomers. Twee dames wisten niet dat de show al om 20.00 uur begon en komen te laat de zaal binnen. De grappenmakers hebben dit door, Eske en Laura moeten vooraan gaan zitten en krijgen er natuurlijk flink van langs…

Bekijk het fragment van de show van Tafkal (The artists formerly known as Lama’s) hieronder. De Tafkal-show is nu te zien bij Videoland.

<em>TAFKAL</em> (De Lama’s): twee laatkomers moeten vooraan zitten en zijn de pineut Bekijk hier wat er nieuw in juli op Videoland te zien is. Een show van The artists formerly known as Lama’s (Tafkal) is nu te zien op Videoland. In een fragment is te zien dat Ruben Nicolai, Tijl Beckand, Jeroen van Koningsbrugge en Ruben van der Meer hun pijlen richten op twee laatkomers. Twee dames wisten niet dat de show al om 20.00 uur begon en komen te laat de zaal binnen. De grappenmakers hebben dit door, Eske en Laura moeten vooraan gaan zitten en krijgen er natuurlijk flink van langs… Bekijk het fragment van de show van Tafkal (The artists formerly known as Lama’s) hieronder. De Tafkal-show is nu te zien bij Videoland. Kijken: De Lama's geven intiem huiskamerconcert op hilarische wijze Bekijk deze video » TAFKAL (De Lama’s) komen terug met show bij Videoland: bekijk hilarische aankondiging Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV