YouTuber Luuk Dresen (27) overleden, bekijk hem in Nieuwe Gasten

YouTuber Luuk Dresen (27) overleden, bekijk hem in Nieuwe Gasten

Maandag 27 juni 2022 om 13:47

Luuk Dresen, presentator van de YouTube-serie Nieuwe Gasten, blijkt zondag op 27-jarige leeftijd te zijn overleden. Dat is zojuist bekend gemaakt op zijn Instagrampagina, waar overigens niets wordt gezegd over zijn doodsoorzaak. BN'ers als Chantal Janzen, Miljuschka Witzenhausen en Quinty Trustfull hebben inmiddels hun medeleven betuigd.

Hieronder zie je de Instagrampost over het overlijden van Luuk, daaronder zie je hem in een aflevering van Nieuwe Gasten

YouTuber <em>Luuk Dresen</em> (27) overleden, bekijk hem in <em>Nieuwe Gasten</em> Luuk Dresen, presentator van de YouTube-serie Nieuwe Gasten, blijkt zondag op 27-jarige leeftijd te zijn overleden. Dat is zojuist bekend gemaakt op zijn Instagrampagina, waar overigens niets wordt gezegd over zijn doodsoorzaak. BN'ers als Chantal Janzen, Miljuschka Witzenhausen en Quinty Trustfull hebben inmiddels hun medeleven betuigd. Hieronder zie je de Instagrampost over het overlijden van Luuk, daaronder zie je hem in een aflevering van Nieuwe Gasten Bekijk ook RTL Boulevard: 'Zou Alexia geen betere koningin zijn dan Amalia?' Bekijk deze video »
Show :
YouTuber Luuk Dresen (27) overleden, bekijk hem in Nieuwe Gasten

Actuele video's

Meer actuele video's