Boerderij van Dorst: Maxim Hartman open over verlies van zijn zoon Mick

Boerderij van Dorst: Maxim Hartman open over verlies van zijn zoon Mick

Maandag 27 juni 2022 om 13:37

Maxim Hartman staat bekend om zijn harde humor, maar in Boerderij van Dorst laat de presentator ook een andere kant van zichzelf zien. Met Raven van Dorst en Hanneke Groenteman praat hij over het verlies van zijn zoon Mick.

Lees verder onder de video.

<em>Boerderij van Dorst</em>: Maxim Hartman open over verlies van zijn zoon Mick Maxim Hartman staat bekend om zijn harde humor, maar in Boerderij van Dorst laat de presentator ook een andere kant van zichzelf zien. Met Raven van Dorst en Hanneke Groenteman praat hij over het verlies van zijn zoon Mick. Lees verder onder de video. Hartman had moeite met uitzichtloosheid van ziekte zoonHartman vertelt dat hij een hele goede band met zijn zoon had toen bij klein was, daarna werd het wat minder toen hij de alternatieve kant op ging. Toen Mick ernstig ziek werd, werd Maxim weer heel close met zijn zoon. “Ik vond het wel pittig. Gewoon de uitzichtloosheid…” Bekijk het fragment uit Boerderij van Dorst in de video van NLZiet hierboven. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv. Zien: Douwe Bob bezwangert het bed in Boerderij van Dorst Bekijk deze video » Katja Schuurman in Boerderij van Dorst over paddo's: "Echt een fantastische uitvinding" Bekijk deze video »

Hartman had moeite met uitzichtloosheid van ziekte zoon
Hartman vertelt dat hij een hele goede band met zijn zoon had toen bij klein was, daarna werd het wat minder toen hij de alternatieve kant op ging. Toen Mick ernstig ziek werd, werd Maxim weer heel close met zijn zoon. “Ik vond het wel pittig. Gewoon de uitzichtloosheid…”

Bekijk het fragment uit Boerderij van Dorst in de video van NLZiet hierboven. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's