Refolutie: ‘refo-vlogger’ Florian laat zien waar hij als gereformeerde voor staat

Refolutie: ‘refo-vlogger’ Florian laat zien waar hij als gereformeerde voor staat

In de serie Refolutie volgt Rutger Castricum reformatorische jongeren die zijn opgegroeid met het christelijk geloof. Florian is ‘refo-vlogger’ en wil graag veel mensen bereiken met zijn video’s. “Ik vind het gewoon mooi om te laten zien waar je voor staat. Ik denk dat dat een taak is die elke christen in de wereld uitdraagt en uit zou moeten dragen. Dus dat je ook gewoon mag laten zien: waar geloof je in en welke boodschap heb jij in de wereld te brengen?”

Bekijk de beelden van Refolutie in de video hieronder.

Het tweede deel van de documentaire Refolutie is vrijdag 1 juli om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt de docu Refolutie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Refolutie</em>: ‘refo-vlogger’ Florian laat zien waar hij als gereformeerde voor staat In de serie Refolutie volgt Rutger Castricum reformatorische jongeren die zijn opgegroeid met het christelijk geloof. Florian is ‘refo-vlogger’ en wil graag veel mensen bereiken met zijn video’s. “Ik vind het gewoon mooi om te laten zien waar je voor staat. Ik denk dat dat een taak is die elke christen in de wereld uitdraagt en uit zou moeten dragen. Dus dat je ook gewoon mag laten zien: waar geloof je in en welke boodschap heb jij in de wereld te brengen?” Bekijk de beelden van Refolutie in de video hieronder. Het tweede deel van de documentaire Refolutie is vrijdag 1 juli om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt de docu Refolutie terugkijken bij Gids.tv. Refolutie volgt reformatorische jongeren: ook tegen abortus na verkrachting? Bekijk deze video » Refolutie: 'Vanuit de Bijbel is de vrouw niet gemachtigd om te regeren' Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV