Lang Leve de Liefde: "Wat moet ik aandoen?" Kledingadviezen pakken niet altijd goed uit

Lang Leve de Liefde: "Wat moet ik aandoen?" Kledingadviezen pakken niet altijd goed uit

Maandag 27 juni 2022 om 15:05

Ook in Lang leve de liefde is het belangrijk goed gekleed te zijn. Je eventuele toekomstige partner vragen naar wat je aan moet doen kan een slimme zet zijn. Echter, wat als merkkleding de ander helemaal niets kan schelen terwijl je zelf in de mode zit? Bekijk het fragment hieronder.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: &quot;Wat moet ik aandoen?&quot; Kledingadviezen pakken niet altijd goed uit Ook in Lang leve de liefde is het belangrijk goed gekleed te zijn. Je eventuele toekomstige partner vragen naar wat je aan moet doen kan een slimme zet zijn. Echter, wat als merkkleding de ander helemaal niets kan schelen terwijl je zelf in de mode zit? Bekijk het fragment hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: biefstuk bakken blijkt lastig Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Je kat begraaf je gewoon met je handen, niet mauwen' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Ik heb het gevoel niet en jij hebt het gevoel wel' Bekijk deze video »

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's