Yolanthe Cabau op vakantie met Lentini Eersteling: bekijk beelden RTL Boulevard

Yolanthe Cabau op vakantie met Lentini Eersteling: bekijk beelden RTL Boulevard

Yolanthe Cabau is gespot in Portugal, samen met haar mogelijke nieuwe liefde Lentini Eersteling. De actrice liet onlangs nog weten een gelukkige single moeder te zijn, maar ze wordt al enige tijd gelinkt aan het model. Ze gingen eerder al met elkaar op vakantie en deze keer zijn ze samen op de gevoelige plaat vastgelegd op een vliegveld. Yolanthes zoontje Xess Xava is er deze keer niet bij, het is de grote vraag of de liefde nu echt is opgebloeid tussen Yolanthe en Lentini…

Bekijk de exclusieve beelden van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Yolanthe Cabau</em> op vakantie met Lentini Eersteling: bekijk beelden <em>RTL Boulevard</em> Yolanthe Cabau is gespot in Portugal, samen met haar mogelijke nieuwe liefde Lentini Eersteling. De actrice liet onlangs nog weten een gelukkige single moeder te zijn, maar ze wordt al enige tijd gelinkt aan het model. Ze gingen eerder al met elkaar op vakantie en deze keer zijn ze samen op de gevoelige plaat vastgelegd op een vliegveld. Yolanthes zoontje Xess Xava is er deze keer niet bij, het is de grote vraag of de liefde nu echt is opgebloeid tussen Yolanthe en Lentini… Bekijk de exclusieve beelden van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: Yolanthe Cabau geeft duidelijkheid over relatiestatus Bekijk deze video » Zien: Trotse Yolanthe Cabau filmt diploma-uitreiking zoontje Xess Xava Bekijk deze video »
Entertainment :
Yolanthe Cabau op vakantie met Lentini Eersteling: bekijk beelden RTL Boulevard

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV